Orosznőgyógyászat, szülészeti-, nőgyógyászati magánrendelő, magzati ultrahang


A lap megújítása folyamatos. Kérésével, kérdésével keressen bennünket telefonon, email-ben.

Szülészeti és Nőgyógyászati Magánrendelő
Magzati-, és Nőgyógyászati Ultrahang Diagnosztikai Központ
Nyíregyháza


   A nyíregyházi szülészeti és nőgyógyászati magánpraxis valamint magzati diagnosztikai központ orvosa Dr. Orosz László, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Nonprofit Kht. szülész-nőgyógyász főorvosa. Szülészeti és nőgyógyászati tevékenysége mellett részt vesz a magyar nyelvű posztgraduális képzésben, előadásokat és gyakorlatokat tart orvoskollégák számára. Számos közleménye, cikke, könyvfejezete jelent meg, folyamatosan továbbképzi magát rangos nemzetközi valamint hazai konferenciákon és tanulmányutakon.
Tekintse meg Dr. Orosz László életrajzát, tanulmányútjait, díjait, közleményeit és előadásait (kattintson ide)

   A nyíregyházi Orosz Szülészeti és Nőgyógyászati Magánrendelő – Magzati Ultrahang Diagnosztikai Központ a belvárosi Víz utcában, a Városi Tüdőszűrő állomással szemben, kiváló parkolási lehetőséggel várja pácienseit. Az otthonos környezetben kialakított fogadótérbe érkezve, mindenki a lehető legrövidebb időt tölti el, mivel a terhesgondozással, magzati ultrahang vizsgálatokkal valamint egyéb szülészeti-nőgyógyászati vizsgálatokkal kapcsolatos beavatkozások, vizsgálatok, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően zajlanak.

   A színvonalas orvosi ellátást a folyamatos elméleti továbbképzéseken túlmenően, a rendelőben használt, európai szinten is legkorszerűbb műszerek biztosítják. A rendelőben egy esztétikus váróhelység valamint a kor szakmai követelményeinek megfelelő, magas szintű technikai felszereltséggel ellátott szülészeti-nőgyógyászati vizsgáló helység - többek között jelenleg elérhető legmodernebb 3-4D ultrahangdiagnosztikai készülék, videó, LED tv-k, CD és DVD felvételi lehetőség - található. Amennyiben ideje engedi, tekintse meg képgalériánkat.

   A minél családiasabb légkör és oldottabb hangulat érdekében, az ultrahangos vizsgálatoknál a hozzátartozók jelenlétét is szívesen fogadjuk. A kivizsgálást követő műtéti beavatkozásokat a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Nonprofit Kht. Kórházban végezzük.